AVANSERT KURS I PIEMONTE

av Smertebehandling

Alba/Piemontekurset ble første gang gjennonført i november 06. Det ble en meget positiv opplevelse, som bokstavelig gav mersmak.

Turbeskrivelse:

Selve Kursinnholdet er det samme som hjemme i Norge, men vi legger på et par dager ekstra for å utforske hva denne regionen har å tilby – og det er ikke lite.

Mat og vinkultur er en av grunnene det er til å reise hit.Kvalitets restauranter på rekke og rad, med vin i fra en av verdens beste vinregioner.Viner som Barolo,Barbaresco og Barbera serveres verden over og regnes blant de aller beste, men de er fortsatt ikke like dyre som de beste fra Frankrike.

Vi skal spise noen usedvanelig gode måltider, drikke noen usedvanelig gode glass vin og vi skal på vingårdsbesøk, hvor vi får teste ut markens grøde.

Høsten er en god tid å reise på, råvarene er på det beste og på høsten så får vi muligheten til å smake på verdens beste og dyreste sopp; den hvite trøffelen fra Alba.Kiloprisen er 20.000,- om man bestiller en rett med trøffel vil trøffelen bli skavet opp i løvtynne skiver fra en ostehøvelligende sak – noen få gram, men for en aroma!

Vi lander i Milano, kjører til Alba og sjekker inn på Hotel Savona, hvor alle bor. Dette vil være basen, og her foregår kurset.

Priser (KAN ENDRES):

  • Enkeltrom 80€
  • Dobbeltrom 57€ pr person
  • Reise: Transport i Italia 1300,- Flyreisen som må bestilles selv kommer på rundt 2000.-
  • Måltider: Frokostene er inkludert i rom-prisen. Fellesmåltider er alle kveldsmåltidene, samt en lunch. Til sammen for fellemåltidene (4 middager og 1 lunch) blir det 360€, inklusive førsteklasses vin, evnt hvit trøffel kommer i tillegg pga prisen

Fakturering skjer i 2 terminer. Først kursavgift 4.500, så andre termin: transport, overnatting og måltider.

Flyreisen må man selv ordne. 

UT: Oslo – Milan Malpensa

HJEM: Milan Malpensa – Oslo

Kommentarer er avsluttet.