Del 2 Alba Italia okt 2020

av Knut

Smertebehandling med nåler i Alba – Italia.

oktober 2019:   Meld din interesse!

Albakurset ble første gang gjennonført i november 06. Det ble en meget positiv opplevelse, som bokstavelig gav mersmak.

 

Turbeskrivelse:

Kurset holder 17 timer for introkurset og 14 for del 2 – som hjemme i Norge, men vi legger på et par dager ekstra for å utforske hva denne regionen har å tilby – og det er ikke lite.

Mat og vinkultur er en av grunnene det er til å reise hit. Kvalitets restauranter på rekke og rad, med vin i fra en av verdens beste vinregioner.Viner som BaroloBarbaresco og Barbera serveres verden over og regnes blant de aller beste, men de er fortsatt ikke like dyre som de beste fra Frankrike.

Vi skal spise noen usedvanelig gode måltider, drikke noen usedvanelig gode glass vin og vi skal på vingårdsbesøk, hvor vi får teste ut markens grøde.

Høsten er en god tid å reise på, råvarene er på det beste og på høsten så får vi muligheten til å smake på verdens beste og dyreste sopp; den hvite trøffelen fra Alba.Kiloprisen er 20.000,- om man bestiller en rett med trøffel vil trøffelen bli skavet opp i løvtynne skiver fra en ostehøvelligende sak – noen få gram, men for en aroma!

SE PROGRAM FOR DEL 2 KURS , 2015 programmet ligger her, 2020 vil ligne mye:

Vi lander i Milano, kjører til Alba og sjekker inn på Hotel Savona, hvor alle bor. Dette vil være basen, og her foregår kurset.

Priser:

  • Enkeltrom 90€
  • Dobbeltrom 60€ pr person
  • Reise: Transport i Italia 1.300,- Flyreisen som må bestilles selv.
  • Måltider: Frokostene er inkludert i rom-prisen. Fellesmåltider er alle kveldsmåltidene, samt en lunch. Til sammen for fellemåltidene (4 middager og 1 lunch) og en vinsmaking blir det 480€, inklusive vin, evnt hvit trøffel kommer i tillegg pga prisen

Fakturering skjer i 2 terminer. termin 1: kursavgift 4.500, så termin 2: transport, overnatting og måltider.

Om man vil ha med seg partner, så vil Termin 1 faktura være på 1. 500, termin 2 være det samme som kursdeltager.

Flyreisen må man selv ordne.

UT: Oslo – Milan Malpensa

HJEM: Milan Malpensa – Oslo

Hva sier pressen?

ALBA side 36 HA

ALBA side 37 HA

16/03/2006

Kommentarer er avsluttet.